• Fysika – avaimesi hyvinvointiin!

Fysika – avaimesi hyvinvointiin!

Näiltä sivuilta saat paljon tietoa palveluistamme: fysioterapiasta, lymfaterapiasta, kuntosali –harjoittelusta ym.

Voit tulla hoitoon lääkärin lähetteellä tai ilman.

Tulosta itsellesi kuvalliset ohjeet kotiharjoitteluun ilmaiseksi!

Tai oletko kiinnostunut ohjatusta liikunnasta? Tutustu ryhmäliikuntapalveluihimme, PhysioPilates ja PhysioFit/Seniorikuntopiiri ryhmät sopivat kaikenkuntoisille.


PT muutoksen jumpat alkoivat vko 33. Katso tarkemmat tiedot http://ptmuutos.fi/jumpat-2/

Tänä vuonna sekä ensi vuoden alussa meillä Fysikassa vietetään monta merkkipäivää. Vuodenvaihteessa tulee täyteen 15 vuotta siitä kun Fysika on ollut Elinan Muurin omistuksessa. Elina valmistui kuntohoitajaksi 25 vuotta ja fysioterapeutiksi 22 vuotta sitten, Auli Suoranta taas valmistui 15 vuotta sitten fysioterapeutiksi. Aika hyvin terapeuteilta jotka tänä vuonna täyttävät kumpikin taas pyöreät 28 vuotta :)
Lisäksi lokakuussa Elinan ura yksityisyrittäjänä on jatkunut 20 vuotta. Ura alkoi pienestä toimitilasta Salossa Turuntiellä, pikaisen Kemiön koukkauksen jälkeen Särkisaloon ja sieltä sitten v. 2002 Perniöön. Auli aloitti palkattuna työntekijänä heti valmistumisensa jälkeen mutta nyt hänkin on ollut yksityisyrittäjänä elokuusta 2011 lähtien eli jo 6 vuotta! 

Juhlaan löytyy siis monta syytä ja myös ajankohtaa! Koetamme keksiä kaikkea kivaa syksyn mittaan teille asiakkaille. Ensimmäinen tempaus eli liikuntaviikonloppu 25. - 26.8. meni hienosti, kiitos kaikille osallistujille!
Yksi uusista ryhmistä otettiin niin hyvin vastaan että se jatkaa syksyllä, kuntonyrkkeily alkaa lauantaina 9.9. klo 14. Katso tarkemmin kurssin sisältö tästä.

Perjantaina 1.9. ja lauantaina 2.9. on mahdollista osallistua PhysioPilates starttikurssille. Tämä mahdollistaa osallistumisen viikkotunneille ja antaa hyvän pohjan pilatesharjoittelulle. Jollet pysty osallistumaan PhysioPilates viikkotunneille niin starttikurssista saat myös hyvän avun muihinkin jumpparyhmiin, opit käyttämään syviä ryhtilihaksia hyväksi vauhdikkaammassakin jumpassa! 

PhysioPilates viikkotunnit alkavat perjantaina 8.9. klo 10 ja Seniorikuntopiiri perjantaina 15.9. klo 12. PhysioPilates on nyt täynnä, seniorikuntopiiriin voit ilmoittautua 14.9. asti joko puhelimitse tai tule käymään!