Varaa aika
Fysika » FYSIKA - Perniön fysioterapia- ja kuntokeskus

FYSIKA – Perniön fysioterapia- ja kuntokeskus

Oletko väsynyt, kiireinen ja stressaantunut? Alkaako kroppasi kiukutella? Haluaisitko jaksaa ja voida paremmin? Oletko toipumassa isosta leikkauksesta tai kenties vasta menossa sellaiseen? Tai onko kipusi takana pienempi tapaturma? Kaikkeen tähän saat Fysikasta työkalut hyvään oloon. Me Fysikassa teemme parhaamme helpottaaksemme oloasi. Toimintamme perustuu täysin Fysioterapeuttiliiton laatimiin eettisiin periaatteisiin. Meille voit tulla mielellään myös ilman lääkärin lähetettä! 

Ammattitaitoinen hoitotiimimme opastaa sinut mahdollisimman kivuttomaan ja laadukkaaseen elämään. Löydämme varmasti sinulle sopivan hoitomuodon monipuolisesta valikoimastamme. Pääset hoitoon nopeasti, ja tarvittaessa aukioloaikamme joustavat. 

Vuonna 1982 perustetun Fysikan toiminta-ajatuksena on tarjota jokaiselle asiakkaalle räätälöityä, suurella sydämellä tehtävää kokonaisvaltaista kuntoutusta. Ensisijainen tavoitteemme on asiakkaan hyvinvointi ja hänen elämänlaatunsa paraneminen. Teemme yksilöllisen hoitosuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa hänen terveydellisen tilansa ja omat toiveensa huomioiden. 

Alkututkimuksen ja haastattelun perusteella räätälöity hoitosuunnitelma toteutetaan ammattitaidolla niin, että asiakkaan on mahdollista päästä yhdessä asetettuihin tavoitteisiin. Yhteistyö asiakkaan kanssa perustuu luottamukselliseen hoitosuhteeseen ja henkilökohtaisiin hoitoratkaisuihin. Kannustamme asiakasta omaehtoiseen harjoitteluun ja fyysisen kunnon parantamiseen. Aktiivinen ote omasta hyvinvoinnista antaa asiakkaalle mahdollisuuden uudenlaiseen, nautinnolliseen elämään. Onnistunut kuntoutus parantaa olennaisesti asiakkaan elämänlaatua. Hoitojakson päätyttyä lähetämme loppuarvioinnin sekä lähettävälle että maksavalle taholle. Fysikassa olet parhaassa mahdollisessa seurassa – anna itsellesi mahdollisuus kivuttomaan elämään! 

Tyylikäs ja tehokas kuntosalimme antaa kaiken tarpeellisen monipuoliseen lihaskuntoharjoitteluun. Salille pääsee klo 6–22, ja harjoitteet voi tehdä sekä kuntosalivälineillä että vapailla painoilla.

Tarjoamme myös ryhmäliikuntaa yrityksille, yhdistyksille, urheiluseuroille tai vaikkapa kaveriporukoille. 

Muista myös lahjakortti ystävällesi, työtoverille, perheenjäsenelle sekä hoitoihin että liikuntapalveluihin!


Fysika Perniön fysioterapia- ja kuntokeskus Oy | Haarlantie 2, Perniö | Puh. 040 500 6797 | info(at)fysika.fi tai etunimi.sukunimi(at)fysika.fi 

©2019 Fysika - Kaikki oikeudet pidätetään